solidicon-logo


Solidicon växer och rekryterar! Vill du hjälpa till och få en ny Macbook Air?

Allt du behöver göra är att dela och gilla på sociala medier, ex linkedin. Är du först med att uppmärksamma personen som får anställning blir datorn din. Vi är ett produktbolag helt fokuserat på produktutveckling med passion för att skapa riktigt bra mjukvara och kan erbjuda marknadens bästa villkor.Gillar du ambitiös systemutveckling och vass programmering tillsammans med skickliga och teknikintresserade kollegor, så kommer du gilla Solidicon!


Är du generalist som vill vara inblandad i precis allt och bygga saker från grunden, eller föredrar du att fokusera på det du är bäst på? Då vi växer har vi flera titlar och roller att välja mellan!
Har du driv kan du snabbt ta en ledande roll över någon del av systemet och göra det till ditt eget.
Det vi gärna ser är att du har ett pragmatiskt arbetssätt och är grym på att få saker gjorda utan att någon detaljstyr ditt arbete.


Företaget

Solidicon utvecklar nästa generations betting och lotto-plattform som består av både servrar, stationära klienter, mobila klienter, spel och hårdvarusystem. Vi agerar tillsammans med våra kunder på en internationell marknad och vi erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter i en spännande branch.
Solidicon är idag ett litet, framgångsrikt, växande bolag med kontor i centrala Göteborg och rena drömmen för en kreativ tekniknörd. Vi har en stor stabil ägare som gett oss i uppdrag att bli ett självständigt produktutvecklings-bolag med 10-15 anställda.


Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med de senaste teknologierna i företagets existerande och många framtida produkter.
Du kommer få möjlighet att arbeta med utveckling av ny funktionalitet i betting-plattformen, både server och klient samt flertalet stöd-system och integrationer.


Exempel på nyligen påbörjade projekt är:


De system som utvecklas tas snabbt i drift hos existerande kunder och man blir snabbt uppskattad för det arbete man utfört. Vi har även ett par egenutvecklade och väldigt framgångsrika spel av typen virtual racing games.


Vi arbetar med teknologier såsom, C# .Net 4.5, MVC5, HTML5, EntityFramework, NodeJS, RavenDB, SQL.
Vi förespråkar Clean Code, SOLID och Pragmatic Programming men är öppna för annat!


Vad vi söker

Som person väntas du vara en vass och kreativ programmerare. Vi hoppas att du ser möjligheterna med denna tjänst, att komma rakt in i en central roll i ett litet men framgångsrikt bolag med existerande kunder.
Tillsammans ser vi till att produkterna blir fler och att företaget växer.Start:
Urval sker löpande, skicka ett mail så berättar jag mer över en kaffe/cola.
Omfattning:
Heltid, fast anställning
Villkor:
Marknadens bästa
Placering:
Centrala Göteborg
Kontakt:
Copyright © 2009 Solidicon AB. All rights reserved.