Portfolio

Solidicon började som en startup med en idé om att utmana gaming-marknaden med en virtuell 3D version av den traditionella hästkapplöpningen. Med erfarenhet från världsledande PC-spel utvecklaren DICE så kunde vi med en egenutvecklad 3D-motor och en komplett klient/server/backoffice platform utmana betydligt större aktörer. Resultatet blev en världsledande produkt som är väldigt framgångsrik och idag ligger till grund för vidareutveckling av vår platform och flertalet framgångsrika produkter.

Concept

Framgångsrika titlar

SpinWin

Denna hybrid mellan en Amerikansk Roulette och en Tivoli-klassiker så bröt vi ny mark och gjorde genast succé. Spänningen är hög när man med tankekraft tror att man kan få vippan att stanna på numret man spelat på.
Har man turen att hjulet stannar på sin favoritsiffra så vinner man 36x pengarna!

Color Keno

Vi vidareutvecklade en traditionell Keno och mixade med ett färg-koncept för att maximera underhållningen. Spela på nummer och vinn upp till 50,000x pengarna om du träffar rätt och krydda samtidigt med att träffa rätt antal av en färg. Color Keno är även det första spelet vi har utvecklat i vårt cross platform framework som utöver native även låter även släppa det i HTML5 version. Provspela!

Retailversion av samma spel

Triple Towers Horse Racing

Med erfarenhet från DICE spelutveckling var vi först ut på marknaden med en virtuell version av adrenalinfylld hästkapplöpning. Följ formkurvor och spela på olika kombinationer av dina favorithästar eller jockeys!

Triple Towers Greyhound Racing

Spänstiga Greyhounds slåss om förstaplatsen i en realtids-renderad variant av ett omåttligt populärt betting-spel. Vinner din personliga favorit så kan du vinna stort!

För fler videor kolla gärna in vår Youtube-kanal